Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Καλή... Χρονιά!!!

 

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
&
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
! !! !!! !! !

Αρκάς - Show Business - Έλα στο καμαρίνι μου

Λόγια του... τοίχου!

- Πόσα βγάζεις το χρόνο;
- Αχ, μου φοροδιαφεύγει τώρα.


Ο μέσος Έλληνας είναι τόσο ψωνισμένος που όταν ακούει φορολόγηση πλούτου νομίζει ότι μιλάνε γι' αυτόν.


Όλοι οι γνωστοί μου με έχουν σαν ΘΕΟ!!!
Αγνοούν την ύπαρξή μου, μέχρι τη στιγμή που θα θελήσουν να ζητήσουν κάτι...


Η χώρα διαλύεται από την αδιαφορία. Αλλά τι με νοιάζει εμένα;


Είναι κρίμα που αυτοί που ξέρουν πώς πρέπει να κυβερνάται αυτή η χώρα είναι απασχολημένοι με το να οδηγούν ταξί και να κουρεύουν μαλλιά.


Κάθε πρωί που ο γείτονας πάει για δουλειά, βγαίνουμε όλη η γειτονιά, χειροκροτάμε και φωνάζουμε "άξιος".


Αν το κράτος είχε χιούμορ, τα φυλλάδια του ΟΑΕΔ θα 'ταν από ανακυκλωμένα βιογραφικά.


Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές.


- Πού μένεις;
- Στα λόγια..


Όταν έχω ιδέες δεν έχω σπρέι.


Είμαστε η γενιά που πρόλαβε τα καλοριφέρ αναμμένα.


Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Στο Μαίρηλαντ, είναι παράνομο να πωλούνται προφυλακτικά από αυτόματα μηχανήματα εκτός εάν αυτά βρίσκονται σε μέρη όπου πωλείται και καταναλώνεται αλκοόλ.

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Merry Sexy Xmas!!!



ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
&
ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ
! !! !!! !! !

Αρκάς - Show Business - Έλα στο καμαρίνι μου

Τα είδη... των φαντάρων

Ο ΠΑΛΙΟΣ WANNABE

Όπως λέει και το όνομα, ο παλιός wannabe επιχειρεί από την πρώτη μέρα της θητείας να πείσει τους πάντες ότι του μένουν πέντε και σήμερα. Δυστυχώς, όσο και να σφίγγεται, δεν μπορεί να αλλάξει το γεγονός ότι στην ψαρίλα ανταγωνίζεται τη Βαρβάκειo παραμονή 25ης Μαρτίου. Τώρα που η θητεία έχει μειωθεί στο 9μηνο, ο θεσμός του παλιού είναι πιο υποβαθμισμένος από ποτέ. Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν για να μας προκαλεί εμετό κατά βολάς η συγκεκριμένη κατηγορία υπερ-πάπαρου.

Συνήθως κατάγεται από την ίδια πόλη που βρίσκεται το Κ.Ε. ή από Δυτικό προάστειο της πρωτεύουσας και άνηκε στην κουλ παρέα του σχολείου του ή τουλάχιστον νόμιζε ότι άνηκε. Πάντα είχε την νοοτροπία φράχτης-στρογγυλοφάναρο-αλητεία.

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Στο Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, είναι παράνομο για έναν άνδρα να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα και την κόρη της ταυτόχρονα.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Αρκάς - Show Business - Έλα στο καμαρίνι μου

16ο ALLEYCAT RACE

Tο 16ο Athens Alleycat Race πάει στην Δυτική Αθήνα. Ξεκινώντας από την Διονύσου Αρεοπαγίτου και καταλήγοντας στο Πάρκο Αντώνη Τρίτση στους Αγ. Αναργύρους θα διασχίσει μερικούς από τους δρόμους της πόλης στα Δυτικά. Μετά θα ακολουθήσει συλλογικό μπάρμπεκιου και πάρτυ.
  
 
ΦΕΡΕ:
Ποδήλατο (οποιουδήποτε τύπου)
Κράνος
Κάτι για τα κάρβουνα (κοψίδια ή veggie food)


ΡΑΝΤΕΒΟΥ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΩΡΑ: 12.00

Συμβολική συμμετοχή: 2 ευρώ


ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Σημείο εκκίνησης: Διονύσου Αρεοπαγίτου στις 12:00.
Μόλις κάνεις την εγγραφή θα σου δοθούν οι οδηγίες «χρήσης» αυτού του alleycat. Όπως πάντα, νικητής θα αναδειχθεί αυτός που θα περάσει από όλα τα σημεία ελέγχου (checkpoints) και θα φτάσει στο τέρμα πρώτος - τερματίζεις μόνο αν έχεις συλλέξει όλα τα σημεία. Η πορεία που θα επιλέξεις από το ένα checkpoint στο επόμενο είναι δική σου επιλογή. Μην ξεχνάς ότι η συμμετοχή και όχι η επίδοση μετράει!

PARTY
Μετά το alleycat race θα ακολουθήσει αυτοσχέδιο party και συλλογικό BBQ στις Υπογλυκαιμίες, το καφέ στο Πάρκο Αντώνη Τρίτση. Στον χώρο θα υπάρχουν ποτά, κρασί και μπύρες ενώ για το BBQ θα υπάρχουν σουβλάκια. Μπορείς να φέρεις το κοψίδι, ψάρι, veggie σου στην εκκίνηση και τα το μεταφέρουμε εμείς στον τερματισμό. Σεβάσου τον χώρο και την προσπάθεια ανάδειξής του. Ανακύκλωσε, διασκέδασε.

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Οι δρόμοι μας ανήκουν!
RECLAIM PUBLIC SPACE!

Disclaimer:
Δεν προτρέπεται κανένας να παραβεί τον ΚΟΚ.
Κανένας άλλος δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί κατά την διάρκεια του αγώνα εκτός από τον ίδιο τον ποδηλάτη που συμμετέχει.
Όποιος δεν έρθει είναι φλώρος.

Sexy Homemade Dance

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Στο Κάλι, στην Κολομβία, μία γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ μόνο με τον άνδρα της και την πρώτη φορά πρέπει να βρίσκεται παρούσα και η μητέρα της ώστε να πιστοποιήσει το γεγονός.

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Αρκάς - Show Business - Έλα στο καμαρίνι μου

Τέχνη... φάντασμα!

Sexy Homemade Dance

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Στο Λίβερπουλ οι γυμνόστηθες πωλήτριες είναι νόμιμες αλλά μόνο σε μαγαζιά με τροπικά ψάρια.

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Αρκάς - Show Business - Έλα στο καμαρίνι μου

Τα είδη... των φαντάρων

Ο ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ

Οι πληροφορίες για αυτήν την κατηγορία φαντάρων είναι λίγες και διάσπαρτες. Ο τύπος είναι τόσο κωλόβυσμα, που στο Κ.Ε. θα τον πετύχεις συνολικά τέσσερις φορές, άντε πες πέντε με την ορκομωσία, αφού κάθε μα κάθε βράδυ έχει έξοδο και διανυκτέρευση. Στο στρατόπεδο σκάει την επόμενη μέρα κατά τις 11-12 το μεσημέρι με γυαλί-μάσκα, παντουφλιά, μη σου πω και πυτζάμες και παρκάρει το αμάξι του δίπλα στη Μερσεντέ του Συνταγματάρχη. Αν θέλεις να μάθεις ποιος είναι στήσε αυτί στη βραδυνή αναφορά. Θα παρατηρήσεις ότι μερικές φορές, ο δεκανέας πηδάει ένα όνομα στη λίστα.

Εντός στρατοπέδου, κυκλοφορεί ξεκούμπωτος, ασκεπής και με κάτι αρβύλες που πλέον δεν καθαρίζουν ούτε με αμμοβολή. Στο χέρι κρατάει το φρέντο απ' το ντόπιο everest που του έκανε ντελίβερι ο στρατόμπατσος της πύλης. Όταν περνάει φλογο-ξιφο-αστεράτος και οι υπόλοιποι ψάρακες σηκώνουν την αρβύλα μέχρι το αυτί για να βαρέσουν, αυτός θα αρκεστεί σε μια ατάκα του τύπου 'σπέραααα... ή τι κάνουμε; ή τι φαγητό έχουμε στο σπίτι, μπαμπά;. Αν γίνει κάποιο λάθος και τολμήσουν να τον βάλουν μια μέρα υπηρεσία, θα μιλάει στο κινητό για το επόμενο τρίωρο κινώντας γη και ουρανό για να τη γλιτώσει. Προτιμά να πιει το νερό που μαζεύεται κάτω απ' το σκουπάκι της τουαλέτας, παρά να κάνει έστω και δέκα λεπτά θαλαμοφυλίκι. Μετά από τη βασική, θα κάτσει στο κέντρο αμετάθετος με δικό του κλιματιζόμενο γραφείο με κρεβάτι μέσα, αλλιώς θα πάει σε παραθαλάσσιο στρατόπεδο-resort της επιλογής του με ειδικότητα-φάντασμα όπως σκοπευτής πεφταστέρων ή σαλπιστής για την γάτα του Ταξίαρχου.

Sexy Homemade Dance

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Στο Χονγκ Κονγκ μία απατημένη σύζυγος έχει το νομικό δικαίωμα να σκοτώσει τον μοίχο άνδρα της αλλά μόνο εάν το κάνει με τα ίδια της τα χέρια. Η ερωμένη του μοίχου, από την άλλη, επιτρέπεται να θανατωθεί με οποιοδήποτε τρόπο.

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Αρκάς - Show Business - Έλα στο καμαρίνι μου

Για νέους... μπαμπάδες!

Πήγαινε και καμιά παιδική χαρά...


...δε ξέρεις τι μπορεί να χάσεις!

Sexy Girls Wallpapers

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Το 2002 το περιοδικό Marie Claire σε τεύχος του εκτύπωσε διάφορους "περίεργους" νόμους που ισχύουν στον κόσμο. Παράδειγμα είναι ο ακόλουθος νόμος που αποτελεί αστικό μύθο:

Στη Γκουάμ υπάρχουν άνδρες, οι οποίοι έχουν ως εργασία πλήρους απασχόλησης να ταξιδεύουν από χωριό σε χωριό και να κάνουν σεξ με νεαρές παρθένες, οι οποίες τους πληρώνουν για να έχουν το προνόμιο να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Η αιτία είναι ότι, σύμφωνα με το νόμο των Γκουάμ, είναι παράνομο να παντρεύονται οι παρθένες.

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Αρκάς - Show Business - Έλα στο καμαρίνι μου

Τα είδη... των φαντάρων

Ο ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΨΩΛΙΑΣΗΣ

Μια συνομοταξία που τελευταία πληθαίνει αρκετά, ο αντιρρησίας ψωλίασης έχει πείσει τον εαυτό του ότι θα φέρει την Επανάσταση στον Ελληνικό Στρατό. Οι αριστερές πεποιθήσεις είναι βαθιά ριζωμένες στο psyche αυτού του 19χρονου λεβέντη της εργατιάς του Γκαζιού. Τόσο βαθιά, που θυμάμαι μια φορά τον Μάρτιο του 2007 εξέφρασε τις εν λόγω απόψεις δημοσίως ΧΩΡΙΣ να έχει σκοπό να ρίξει γκόμενα με κουρελιασμένο AllStarάκι. Κι όμως φίλε!

Στην κατάταξη σκάει σαν το κλαμένο , κυρίως επειδή πρόσφατα αποχωρίστηκε την τζίβα και το μούσι του, με αποτέλεσμα να τον χωρίσει η γκόμενά του μόλις πρωτο-αντίκρυσε τη φραντζόλα ζαμπόν που είχε ο τύπος για μούρη. Αυτό το αρχικό μίνι-τσούξιμο στο κωλαράκι δεν θα αργήσει να μετατραπεί σε full ρήξη του παχέος εντέρου, μιας και ο φίλος μας, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα χορδωτά με ένστικτο αυτοσυντήρησης, καθίσταται ανίκανος να κρατήσει για την εαυτάρα του τις πεποιθήσεις και τις ιδεολογίες του, ακόμα και εντός στρατοπέδου. Διαβάζει επιδεικτικά Τρότσκι εν ώρα σκοπιάς, στο θρήσκευμα του δελτίου κατάταξης συμπληρώνει Άθεος αντί για Χ.Ο. και γενικά παίρνει όλα τα κατάλληλα μέτρα που θα του εξασφαλίσουν το διαζύγιο με την καλοπέραση.

Όταν του χορηγούν το G3 πιάνει έναν έναν όλους τους φαντάρους και τους διαφημίζει πόσο μισεί τα όπλα και πόσο δεν θέλει να αποτελεί γρανάζι της φασιστο-φονικο-φασιστο-φασιστικής μηχανής, αλλά τα βράδια που δεν τον βλέπει κανείς, κάνει κλακ-κλακ με ηδονή το κλείστρο και κλαίει από τύψεις φορώντας τα εσώρουχα της γιαγιάς του. Μόλις ξημερώσει, χαλαρώνει το κιλίκιο απ' το μπούτι και επιστρέφει στο κλασικό δασκαλίστικο υφάκι που σου προκαλεί διάρροια απ' τα μάτια. Τσαμπουνάει ότι η έπαρση σημαίας γίνεται καθημερινά για να σου περάσει υποσυνείδητα μηνύματα υποταγής, αποκαλεί κωλοφασίστα οποιονδήποτε βαθμοφόρο τολμήσει να μοιράσει πάνω από μία κάμψη και σου σπάει τον για το πώς ο στρατός καταλύει την ατομική ατομικότητα του ατόμου. Η μόνη σου ελπίδα είναι να πιάσει μπαφο-κονέ μέσα στη μονάδα, οπότε τη γλίτωσες. Είναι λίγο δύσκολο να το παίζεις Zeitgeist όταν ξερνάς ντουμάνια που ανταγωνίζονται το τέρας του Lost.

Sexy Girls Wallpapers

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση να πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο!