Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

16ο ALLEYCAT RACE

Tο 16ο Athens Alleycat Race πάει στην Δυτική Αθήνα. Ξεκινώντας από την Διονύσου Αρεοπαγίτου και καταλήγοντας στο Πάρκο Αντώνη Τρίτση στους Αγ. Αναργύρους θα διασχίσει μερικούς από τους δρόμους της πόλης στα Δυτικά. Μετά θα ακολουθήσει συλλογικό μπάρμπεκιου και πάρτυ.
  
 
ΦΕΡΕ:
Ποδήλατο (οποιουδήποτε τύπου)
Κράνος
Κάτι για τα κάρβουνα (κοψίδια ή veggie food)


ΡΑΝΤΕΒΟΥ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΩΡΑ: 12.00

Συμβολική συμμετοχή: 2 ευρώ


ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Σημείο εκκίνησης: Διονύσου Αρεοπαγίτου στις 12:00.
Μόλις κάνεις την εγγραφή θα σου δοθούν οι οδηγίες «χρήσης» αυτού του alleycat. Όπως πάντα, νικητής θα αναδειχθεί αυτός που θα περάσει από όλα τα σημεία ελέγχου (checkpoints) και θα φτάσει στο τέρμα πρώτος - τερματίζεις μόνο αν έχεις συλλέξει όλα τα σημεία. Η πορεία που θα επιλέξεις από το ένα checkpoint στο επόμενο είναι δική σου επιλογή. Μην ξεχνάς ότι η συμμετοχή και όχι η επίδοση μετράει!

PARTY
Μετά το alleycat race θα ακολουθήσει αυτοσχέδιο party και συλλογικό BBQ στις Υπογλυκαιμίες, το καφέ στο Πάρκο Αντώνη Τρίτση. Στον χώρο θα υπάρχουν ποτά, κρασί και μπύρες ενώ για το BBQ θα υπάρχουν σουβλάκια. Μπορείς να φέρεις το κοψίδι, ψάρι, veggie σου στην εκκίνηση και τα το μεταφέρουμε εμείς στον τερματισμό. Σεβάσου τον χώρο και την προσπάθεια ανάδειξής του. Ανακύκλωσε, διασκέδασε.

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Οι δρόμοι μας ανήκουν!
RECLAIM PUBLIC SPACE!

Disclaimer:
Δεν προτρέπεται κανένας να παραβεί τον ΚΟΚ.
Κανένας άλλος δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί κατά την διάρκεια του αγώνα εκτός από τον ίδιο τον ποδηλάτη που συμμετέχει.
Όποιος δεν έρθει είναι φλώρος.